fbpx

Ja es coneixen els emparellaments dels quarts de final de la Copa de la Reina 2022. El rival del KH-7 BM Granollers serà el Mecalia Atlético Guardés que es jugarà el bitllet a les semifinals a Guipúscoa el pròxim mes d'abril

El KH-7 BM Granollers va accedir als quarts de final després d'eliminar al BM Morvedre, equip que va superar amb una doble victòria. El Mecalia Atlético Guardés, per la seva banda, va eliminar al Vino Doña Berenguela BM Bolaños.

Aquesta serà la tercera vegada que es trobaran el KH-7 BM Granollers i el Mecalia Atlético Guardés aquesta temporada. L'última vegada va ser al Palau d'Esports de Granollers on l'equip vallesa es va imposar per 29 a 26.

Els altres emparellaments de quarts de final han aparellat a Super Amara Bera Bera i Caja Rural Aula Valladolid, Rocasa Gran Canaria - Rincón Fertilidad Málaga, i Visitelche.com Elche - Unicaja Banco Gijón que jugaran a Guipúscoa del pròxim 29 d'abril a l'1 de maig.

El KH-7 BM Granollers intentarà aconseguir el títol de Copa per primera vegada en la seva història. En la passada edició, el conjunt vallesà va caure als quarts de final contra Liberbank Gijón, que posteriorment perdria a les semifinals davant del Rincón Fertilidad Málaga, el vigent campió de la competició.

Super Amara Bera Bera, BM Elche visitelche.com, Caja Rural Aula Alimentos de Valladolid, Club BM Atlético Guardés, Unicaja Banco Gijón, Rincon Fertilidad Málaga, Rocasa Gran Canaria i KH-7 BM Granollers lluitaran per ser a la final de la Copa de la Reina que es disputarà a Donostia del 29 d'abril al 1 de maig.

Banner InferiorcatCAT