fbpx

El sorteig ha deixat el duel entre el Fraikin BM Granollers i Bidasoa Irun als quarts de final de la Copa, que se celebrarà del 25 al 27 de març a Antequera

El Fraikin BM Granollers i Bidasoa Irun protagonitzaran l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa del Rei que se celebrarà del 25 al 27 de març a Antequera, segons ha dictaminat la sort en el sorteig celebrat aquest dilluns.

El vencedor de l'eliminatòria entre els dos conjunts de la Lliga Sacyr Asobal s'enfrontarà en les semifinals amb el guanyador del duel entre el Ángel Ximénez Puente Genil i l'Iberoquinoa BM Antequera.

Per l'altra banda del quadre, l'Ademar Lleó, finalista l'any passat, s'enfrontarà en els quarts de final al Frigoríficos Cangas Morrazo i el Barça jugarà contra l'Helvetia Anaitasuna.

Eliminatòries de quarts de final

25/3. Barça - Helvetia Anaitasuna

25/3. Bidasoa Irun - Fraikin BM Granollers

25/3. Frigoríficos Morrazo - Ademar de Lleó

25/3. Iberoquinoa Antequera - Ángel Ximénez Puente Genil

 

Mini Copa

Durant el sorteig de la Copa del Rei també s'ha sortejat la Mini Copa, la competició de categoria cadet, que es disputarà també a Antequera.

El KH-7 BM Granollers ha quedat emparellat al Grup B amb l'Ángel Ximénez Puente Genil, Helvetia Anaitasuna i el Zaisa Bidasoa Irun.

Banner InferiorcatCAT