fbpx

Benvolguts amics i amigues,

Després de mesos de treball i davant la situació d'incertesa provocada per la pandèmia de la COVID-19, ens entristeix comunicar la cancel·lació de la Granollers Cup 2021 que estava prevista entre els dies 24 i 28 de juny d'aquest mateix any.

Durant tot aquest any hem mantingut l'esperança que la situació millorés prou i poguéssim trobar-nos aquest estiu per gaudir de quatre dies plens de color i d'handbol a Granollers. Finalment i després d'analitzar detingudament la situació, considerem que la incertesa encara és massa gran per a l'organització d'un esdeveniment d'aquestes característiques a finals de juny.
Com bé sabeu, la Granollers Cup reuneix anualment més de 350 equips i 5.000 joves esportistes provinents de tot el món i més enllà de la pràctica de l'handbol, és un punt de trobada en què les experiències i interrelacions entre els participants són essencials.

Sentim un profund respecte per tots vosaltres i lamentem les molèsties que pugui ocasionar la cancel·lació de l'torneig. Us demanem un cop més la vostra comprensió davant d'una situació tan excepcional com la que seguim vivint.

Així mateix, us informem que des d'avui mateix comencem a treballar en l'edició de 2022. Desitgem que aleshores la situació hagi millorat prou per poder organitzar el torneig en plenes condicions. Us mantindrem informats de les novetats.


Comitè Organitzador Granollers CUP

Banner InferiorcatCAT