Final del partit entre el Carobels CLEBA LEÓN i el KH-7 BM Granollers

El KH-7 Balonmano Granollers no ha pogut superar a un rival directe (32-23) i perd, a més, el gol average. Els últims minuts de la primera part han condemnat la resta de l'enfrontament

La igualtat ha estat la protagonista dels primers minuts del partit. Com s'esperava, l'intercanvi de gols ha estat constant, i tant María Prieto com Judith Vizuete han agafat les rendes dels seus equips. Tot i patir una doble exclusió, el conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta ha seguit el ritme de les lleoneses (min. 17, 9-9). Però durant els últims cinc minuts d'aquesta primera part les vallesanes no han pogut anotar cap gol, i el Carobels CLEBA León ha aconseguit, amb un parcial de 4-0, marxar al descans amb una renda important (17-12).

El KH-7 BM Granollers jugant amb portera-jugadoraA la segona meitat ha seguit l'intercanvi de gols que no ha beneficiat al KH-7 Balonmano Granollers, que ha vist com, tot i que els seu rival ha baixat la intensitat defensiva, la portera internacional amb la selecció espanyola absoluta, Cristina González, ha aturat les aspiracions de remuntada de les catalanes. Villanueva i Cuesta, des de la banqueta, ho han provat tot: des de la figura de la portera-jugadora fins a la defensa mixta a Caño i Prieto, però sense èxit.

La bona notícia del partit és el retorn de la capitana, Maria Mora, després d'estar retirada del 40x20 per una lesió al bessó. L'equip, que necessitava primeres línies, ha recuperat a una jugadora molt important dins i fora de la pista, i afronta així amb més ganes la fase final de la Copa de la Reina el proper cap de setmana.

Amb aquesta derrota el KH-7 Balonmano Granollers es troba dotzè a la classificació de la Divisió d'Honor Femenina amb sis punts, dos menys que el propi Carobels CLEBA León, però amb dos més que l'Adesal Córdoba que és qui marca la zona de descens. Caldrà seguir treballant i sumant a la resta d'enfrontaments contra rivals directes, com el Málaga, el Córdoba i el Castelldefels. Serà, això sí, lluny del Palau d'Esports.

32 - Carobels CLEBA León (17+15): González C., Calvo, Galaz, Caño (8), Ellina, González M. (5), Méndez (4), Roldán (5), Ubillos, Blanco (1), Cabello, Hippert, Lozano, Palomino, Prieto (9), Viñuela

23 - KH-7 BM Granollers (12+11): de la Torre, Ascaso, Vizuete (8), Dedieu, Dopico, Ausàs (2), Po (3), Sevilla (1), Moreno, González (3), Pérez (1), Jabby (3), Tomàs (1), Mora (1)

Parcials: 3-3, 6-5, 8-7, 11-9, 13-12, 17-12 (descans), 19-13, 22-16, 24-18, 26-20, 29-21, 32-23