fbpx

Imatge del partit contra Zuazo de la temporada passada al Palau

El Zuazo de Barakaldo s'emporta un partit dominat pel joc ofensiu dels dos equips gràcies a la renda aconseguida a la primera part

Si a la jornada anterior, el KH-7 BM Granollers va demostrar que podia competir amb el Rocasa en un partit de poc ritme i marcador curt, el partit contra el Zuazo, que arribava líder, mostra que les vallesanes també poden mostrar un gran nivell quan el ritme es torna frenètic i el marcador supera els 30 gols. Tanmateix, l'equip de Villanueva i Cuesta encara no ha trobat el premi de la victòria i haurà d'esperar a la propera jornada per a sumar els primers punts de la temporada.

La victòria del Zuazo s'ha bastit en dos moments de la primera part en els quals ha eixamplat la distància al marcador fins als 6 gols del descans (20:14). El primer moment ha estat l'inici del partit, quan les basques han marxat ràpidament de 3 gols (4:1 | min. 5), i el segon, l'últim tram de la primera meitat (16:10 | min. 25). La defensa vallesana no podia aturar la versatilitat de la central Nogales (5 gols) ni els moviments de la pivot internacional Ainhoa Hernández, qui, més enllà dels 4 gols de la primera part, ha sigut clau per forçar situacions de superioritat contra la defensa. Malgrat la bona actuació de Vizuete, Rubio i Rojas en atac, el BMG no ha pogut contrarestar el ritme ofensiu del Zuazo.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera i l'equip basc ha aconseguit, fins i tot, eixamplar la diferència gràcies a l'encert de la lateral esquerrana Irene Espínola (29:22 | min. 45). La sortida a la pista de Sara Galamba per a sotmetre Nogales a una defensa individual ha aconseguit, però, forçar els errors als atacs del Zuazo. Això, sumat al recital de Vizuete (12 gols), ha permès reduir distàncies (33:29 | min. 55), però no n'hi ha hagut prou per a poder lluitar pel partit.

El KH-7 BM Granollers continua en la bona línia de joc mostrada a les jornades prèvies i es prepararà durant tota la setmana per a rebre al vigent campió, el Bera Bera, el proper dissabte al Palau.

 

Prosetecnisa Zuazo [36]: Aalla, Azaloa (1), Berastain (1), Catellanos, Egozkue (5), Elicegui (3), Espínola (8), Alexandra Gil (2), Oihane Gil (2), Hernández (6), Martín, Mújica (1), Nogales (7), Manrique, Velasco.

KH-7 BM Granollers [32]: Rosalez, Bonilla (1), Galamba, Gassama, González (5), Jabby (2), Pérez Buforn (1), Pi, Rubio (4), Sarandeva (1), Torras, Vizuete (12), Morales, Rojas (6).

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT