fbpx

Bon partit el KH-7 en el primer partit a domicili i primera victòria de la temporada ni més ni menys que a A Sangriña, una de les pistes més complicades de la categoria.

El KH-7 va sortir a la pista disposat a donar-ho tot i així va ser, fins a deslligar-se d’una vegada per totes en el marcador i aconseguir la primera victòria de la temporada. Les vallesanes van començar imposant-se per 1:3, servint-se de les bones intervencions de Wiggins i la bona entesa entre Guarieiro, Romero i Torras.

A partir del segon quart de partit, van ser vitals les intervencions d’Ezbida perquè les locals entressin al partit, aconseguint empatar 4:4 i avançant-se fins un 7:4 aprofitant una mala ratxa del BMG.

Amb un intercanvi de gols força igualat, les de Prades van mantenir el seu avantatge fins al minut 27, quan les vallesanes es van imposar per 10:12 servint-se de la pèrdua de pilotes de les de Prades i les aturades de Wiggins, quelcom que els va permetre marxar amb un important 11:12 al descans.

El KH-7 va sortir molt fort a la represa, imposant un 13:18 que els permetria jugar amb certa comoditat durant el segon temps. Tot i la diferència, les pèrdues de pilota van castigar el KH-7, que va veure com les de Prades s’acostaven fins al 22:23 a 10 minuts pel final. Però ràpidament ho van poder resoldre servint-se del tir des de l’extrem, arribant al 23:29 amb un parcial 1:6 que els va servir per tancar el partit amb un bon 26:30.

És la primera victòria del KH-7 a la lliga, una competició que entra en mode repòs per deixar pas a les convocatòries estatals. Les de Cuesta tornaran a la càrrega el cap de setmana del 5 d’octubre, en el qual es veuran les cares davant el Zubileta Evolution BM Zuazo.

Mecalia Atlético Guardés [26]: Ezbida, Sempere (3), Marques (1), Mazza (2), Campos (4), Pérez (2), Bravo, Descalzo, Pérez (2), Da Silva (4), Barbosa (1), Urban (1), Valero, Gomez, Carratu.

KH-7 BM Granollers [30]: Wiggins, Ben Chayab (1), Gassama (6), Vila (1), Torras, Sarandeva (2), Lepére (2), Guarieiro (10), Vegué (7), Prelchi, Mera, Romero, Monteiro, Capdevila (1).

Banner Inferior