fbpx

El KH-7 guanya la final al Palau i aconsegueix la cinquena Supercopa de Catalunya consecutiva. Des de la temporada 2014/2015 les vallesanes són les guanyadores del primer títol de la temporada!

El primer partit oficial del KH-7 BM Granollers a casa ha començat amb desajustaments per part dels dos equips, fruit del recent inici de la temporada. A partir del minut 10, l’equip local ha començat a imposar-se per davant de les de Josep Maria Mestre, arribant al primer quart de partit amb un avantatge significatiu de 5 gols (7:2), un bon coixí per encarar els següents minuts de partit. D’aquesta manera, i preservant l’avantatge que les separava del Sant Vicenç amb un joc molt prometedor, han pogut guanyar la primera part 16:7.

Al segon temps la distància ha anat en augment, superant els deu gols de diferència durant els primers minuts i els ha permès adentrar-se a l’últim quart de partit amb un còmode avantatge de 13 gols (25:12). Així doncs, el KH-7 ha posat punt i final a un partit que ha suposat la cinquena Supercopa de Catalunya consecutiva del primer equip femení del club! Que aquest èxit sigui el primer de molts, noies!

KH-7 BM Granollers [31]: De la Torre, Masip, Vizuete (6), Gassama (5), Vázquez (2), Torras (4), Montero, Sarandeva (4), Guarieiro (5), Vegué (1), Prelchi (1), González (1), Millán. 

Bar Mi Casa Handbol Sant Vicenç dels Horts [16]: Almansa (1), Ferrés (1), Romero, Canalejas, Quesada, Roldán (2), Calduch (4), E. López, Pino (1), S. Molés (1), Pérez (1), Muller-Thyssen (3), Rodríguez, M. López (2), I. Molés, Estrada.

Banner InferiorcatCAT