fbpx

Celebrem que aquesta és l'edició amb més participació de la història, més de 1.409 jugadors i jugadores gaudiran de la festa de l'handbol escolar a Granollers dirigit a nenes i nens d'entre 6 i 12 anys (des de 1r, fins a 6è de primària).

Aquest diumenge, 7 de maig, es donarà el tret de sortida de la 27a edició del Trofeu Coaliment 2023, una trobada d'handbol escolar que, durant tres jornades, té com a protagonistes els més petits de les famílies vallesanes.

L'edició d'enguany torna a ser de rècord: 128 equips inscrits de més de 24 escoles del Vallès Oriental, el que suposa prop de 1.409 jugadors i jugadores. Aquest torneig suposa, en molts casos, el primer contacte dels petits amb l'handbol i una eina extraordinària per promocionar l'esport per excel·lència de Granollers, l'handbol.

Els dies 714 i 28 de maig aquests nens i nenes viuran la màgia de l'handbol per primera vegada. Els punts de trobada estaran en el recinte del Palau d'Esports de Granollers on s'habilitaran 10 pistes interiors i exteriors.

El Trofeu Coaliment és una gran oportunitat per afavorir la cohesió social, la generositat, l'equitat de gènere a través de la pràctica esportiva. De fet, molts jugadors i jugadores que ara formen part del Fraikin BM Granollers o del KH-7 BM Granollers van començar a jugar a handbol, en el seu moment, mitjançant d'aquesta experiència tan enriquidora.

Aquest torneig es pot dur a terme gràcies al suport de l'empresa distribuïdora d'alimentació Coaliment, de  Lenobotics, empresa de distribució robòtica educativa, que regalarà a tots i totes les participants un regal de Fischertechnik i entregarà a cada una de les escoles un kit de robòtica educativa. Cal agrair, també, el suport institucional de l'Ajuntament de Granollers, i dels centres educatius que col·laboren en aquest esdeveniment esportiu.

coaliment min

Banner InferiorcatCAT