fbpx

90 equips provinents de 15 escoles diferents de la ciutat, més de 930 joves jugadors i jugadores que amb aquest torneig han experimentat el seu primer contacte amb l’handbol. Aquest és l’objectiu pel qual es mou el Torneig Coaliment del BM Granollers. Els diumenges 8 i 15 de maig s'han disputat dues jornades d'handbol base on tots els nens han rebut una medalla de reconeixement a la seva participació.

L'èxit de participació és una molt bona notícia per al Club que recupera la normalitat en una de les seves activitats més importants després de suspendre el torneig durant la pandèmia del coronavirus.

En aquesta especial edició, Ricard Parera, coordinador del Torneig Coaliment ha valorat positivament el nombre d’inscrits i el desenvolupament en general del torneig: “Estem molt contents de tornar a trobar-nos a les jornades, recuperar aquest ambient i gaudir plegats de l'handbol. Ho trobàvem a faltar. Per altra banda, esperem que l'any que ve puguem tornar a obrir les inscripcions a totes les escoles de la comarca.

D'aquesta manera es tanca una nova edició del Torneig Coaliment on la il·lusió per part de voluntaris i del mateix club, fa possible que l’handbol encara sigui un esport de referència a la comarca del Vallès Oriental.

Banner InferiorcatCAT