fbpx

Si no va fer el millor partit del que porta d’any, si més no s’hi va apropar molt el KH-7 BM Granollers per poder derrotar el Rocasa Gran Canària, en el dia que Robert Cuesta tornava al Palau d’Esports de Granollers després de la seva marxa l'estiu passat.

El domini del KH-7 va ser incontestable, ho va fer de principi a fi, i exhibint un gran joc col·lectiu castigant tots i cada un dels errors de l’equip canari, que va pagar car l'esforç dels partits anteriors.

L’equip de Salva Puig va arribar a gaudir d'un avantatge de sis gols al primer temps, només els gols de Gomes i Pavlovic van evitar una major renta abans del descans (17-12).

A la represa semblava que hi hauria una reacció fulgurant del Rocasa, no obstant això, el KH-7 no va donar cap mena d’opció i no va tardar en incrementar l’avantatge fins a fregar els deu gols. De fet, abans del quart d’hora del segon temps, el Granollers va arribar als onze gols de marge (28-17), tot i que les de Puig van abaixar el peu de l'accelerador i el quadre canari va maquillar el marcador fins el 34-27.

FITXA TÈCNICA

KH-7 BM Granollers (34): Nicole Wiggins (P) i Marta Mera (PS); Imane Chayhab, Elene Vázquez, Lea Kofler (6), Lora Sarandeva (2), María Monllor, Giulia Guarieiro (7), Ona Vegué (6), Carmen Prelchi (1), Paula Herce (2), Ana González (3), Jana Castañera (1), Yumi Tamada, Janna Sobrepera (2) i Martina Capdevilla (4).

Rocasa Gran Canaria (27): Silvia Navarro (P) i Ana Palomino (PS); Mela Falcón (3), Manu Pizzo (1), Esther de Miguel (3), Arinegua Pérez (1), Angi Zygoura, Alba Spugnini (4), Sayna Mbengue (1), María Gomes (8), Yraya Melián, María González (1), Mizuki Hosoe (1) i Katarina Pavlovic (4).

Banner InferiorcatCAT