fbpx

El Fraikin BM Granollers va poder rescatar un punt insuficient de cara a la lluita pel segon lloc, però d’una gran importància a nivell moral pels homes d’Antonio Rama, que mai van donar el seu braç a tòrcer

Exceptuant pels primers compassos en els quals l’Ademar va perdonar molt davant de Rangel, l’equip de Manolo Cadenas va dominar el partit, de fet, es va jugar al què a ells els va interessar. Tot i això, i amb totes les dificultats que posava el rival, el Fraikin mai va abaixar els braços. El BM Granollers va millorar les seves prestacions al segon temps, no obstant això, i malgrat situar-se a dos gols, seguia sense poder capgirar el marcador. Quan el partit estava més costa amunt, amb el 26-30, va aparèixer el caràcter guanyador i la valentia del Fraikin per capgirar el partit amb un parcial de 6-1. Salinas capturant un rebot del porter visitant va posar el 32-31 a deu segons pel final. L’Ademar va empatar sobre la botzina amb un gol de Virbauskas.

FITXA TÈCNICA

32- Fraikin Granollers (12+20): Rangel (Varela ); Martínez (2), Antonio García (2), Amigó, Rey, Valera (7) i Franco (5); Edgar (1), Gurri, Chema Márquez (9), Álex Márquez, Salinas (6), De Sande

32- Abanca Ademar León (17+15): Bomastar (Papantonopoulos); Pérez Arce (3), Kim (3), Malasinskas (8), Borges (3), Semedo y Casqueiro (1); Milosavljevic (4), Fernández (1), Zanas Virbauskas (4), Deividas Virbauskas, Boskos (3), Martínez, Liapis (2) i Soljic.

Àrbitres: Andreu Marín i Ignacio García. Exclusions per aa Rey per part del Fraikin BM Granollers i Semedo, Bomastar y Borges per part de l'Abanca Ademar León.

 

Banner InferiorcatCAT