fbpx

El madrileny de 23 anys, ha jugat les darreres temporades al BM Guadalajara

El BM Granollers ha arribat a un acord amb Chema Márquez per a les dues próximes temporades. El primera línia, que va fer 23 anys el desembre passat, prové del BM Guadalajara de la Lliga Sacyr Asobal. Márquez, que ha jugat les sis darreres temporades al Guadalajara, mesura 1,87 m i pesa 94 kg.

Reforç per a la primera línia

Tot i la seva joventut, Chema Márquez compta amb una llarga trajectòria, i està consolidat com un dels grans talents de l’handbol espanyol. Format a l'Alcobendas, va debutar amb la selecció espanyola amb només 21 anys la temporada 2017/18. Amb el BM Guadalajara va acumular una experiència de sis temporades a la Lliga Sacyr Asobal, amb 704 gols en 159 partits. També cal destacar que Márquez va ser màxim golejador de la Lliga Asobal les temporades 2016/17 i 2017/18 amb 196 i 200 gols.

Es tracta d'un jugador intel·ligent, amb molta projecció, i amb un bon un contra un gràcies a la capacitat de fintar. És un golejador i té un bon llançament de llarga distància. A la primera línia vallesana es retrobarà amb el seu germà Alejandro Márquez, que l'ajudarà molt amb l'adaptació de l'equip.

Amb la selecció espanyola, Márquez va guanyar l'or al Campionat del Món Junior l'any 2017 i el Campionat d'Europa de 2016 a Dinamarca. A més del seu talent, Márquez aporta polivalència, ja que les seves condicions li permeten actuar a les tres posicions de la primera línia.

Benvingut Chema!

Banner InferiorcatCAT