fbpx

El Grup de pares i mares, amb una de les pancartes de la iniciativa

Les 10 Pancartes amb Valors estaran penjades al Palau d'Esports per a recordar els valors en què s'inspiren tots els equips del BM Granollers.

Dimecres passat, es va presentar la nova iniciativa del Grup de pares i mares del BM Granollers: les Pancartes amb Valors. Les Pancartes són una acció més del projecte sobre valors, que pretén implicar i donar protagonisme a les famílies del planter per a treballar en la transmissió d'aquells valors que haurien d'adoptar tots els integrants del club BM Granollers. Així ho ha recordat Lourdes Òdena, del Grup de pares i mares, a la presentació pública: "Volem que els nostres fills associïn la pràctica de l'handbol amb el respecte i l'esportivitat".

Les pancartes volen ser un compromís i un recordatori de quins han de ser els valors que orientin els comportaments de totes les persones que integren el nostre club (jugadors, tècnics, pares, aficionats, etc.). Una de les tasques que es demanarà a les famílies es recollir les pancartes quan els les donin els jugadors i jugadores, i custodiar-les i mostriar-les durant el temps de competició dels seus fills i filles.

La transmissió dels valors a través de les pancartes no hagués estat possible sense el suport de la Diputació de Barcelona i els patrocinadors que s'han implicat en el projecte i l'han fet seu:


LA MÚTUA
FUNDACIÓ PRIVADA ESPAVILA
RECURSOS EDUCATIUS PER LA INFÀNCIA EN RISC
EINES PER TOTHOM
100% RÈTOLS

 

A tots ells, cal agrair-los l'aposta pels valors del BM Granollers.

 

pancartes-valors3

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT