fbpx

El KH-7 BM Granollers no va poder sumar a la visita a Donostia després de fer un gran partit i plantar cara durant els 60 minuts malgrat els 8 gols d'Steinbach 

La primera meitat del partit va estar marcada pel ritme de joc de tots dos equips, ràpides transicions de pilota que feien embogir a les defenses propiciant importants desequilibris. Arribada la meitat de la primera part les locals s'imposaven per 9 a 4 pel que Villanueva, veient que el partit es començava a complicar, es veia obligat a sol·licitar un temps mort. Les instruccions donades pel tècnic de les catalanes els va permetre escurçar distàncies en el marcador i marxar a vestuaris amb tan sols un gol de desavantatge (13-12). Sens dubte, l'equip vallesà estava ficat al partit amb una motivació pels núvols i cada cop es trobava més còmode al partit on les noies del Bera Bera no aconseguien anotar.

 

A la represa, Steinbach va empatar el partit només sortir, però un 4-0 de parcial va fer respirar al conjunt local gràcies als gols d'Aramendia en atac posicional i de Arrojeria i Sans al contraatac. El KH-7 BM Granollers, no obstant això, va tornar a retallar distància i el Bera Bera no va poder augmentar la seva renda a més de tres gols fins al minut 42. Després les basques van incrementar el seu avantatge i, malgrat la reacció final de les catalanes, la victòria del Supera Amara es va materialitzar. 

 

Pots accedir a les estadístiques del partit aquí.

 

26 -SUPER AMARA BERA BERA: Temprano, Etxeberria (4), Fernández (3), Elorza (2), Sans (4), Arrojeria (2) y Aramendia (4) -siete titular- Silvia Ederra, Múgica (1p), Menéndez (2), López (4), y Ezkurdia.

23 -KH-7 GRANOLLERS: Ayelén, Buforn (4, 2p), Vizuete, Torras (3), Gassama (2) Steinbach (8), González (1) - siete titular- Jabby (1), Aina Fernández (2), Prat, Vegué (1), Pi (1), Galamba, Rubio y Nicole Morales.

 

 

Xavi Vegas

Equipo de Comunicación

Banner Inferior ESP