fbpx

El BMG rep el vigent campió de lliga amb la intenció de seguir mostrant-se competitiu

El KH-7 BM Granollers continua amb la sèrie de rivals potents que el calendari li ha reservat per a les primeres jornades de la lliga. Dissabte a les 17:00 serà el torn del campió de les últimes 4 lligues, que arriba amb 3 victòries en 3 partits: el Super Amara Bera Bera de Donosti. El BMG vol seguir mostrant-se competitiu, com ha fet a les 3 jornades anteriors, i plantar cara a un equip farcit de grans jugadores. El tècnic vallesà, José Luis Villanueva, vol que sigui "un partit que certifiqui l'evolució del nostre joc i la cerca de l'equilibri en totes les fases del joc. L'inici de lliga ens ha posat unes 5 primeres jornades molt exigents i això està servint perquè l'equip no perdi el to i l'exigència de la competició".

Malgrat la retirada de l'handbol d'Eli Pinedo, jugadora insígnia del Bera Bera, a començament de la temporada, l'equip basc continua mantenint el bloc que li ha permès dominar l'handbol espanyol dels últims anys. Villanueva destaca el desplegament físic de la seva defensa, que penalitza amb ràpids contraatacs qualsevol distracció del rival. La pivot catalana Judith Sans n'és un dels seus pilars i la temporada passada va ser reconeguda com a millor defensora de la lliga. En atac, destaca una primera línia que imprimeix una gran velocitat al joc combinatiu i té molta facilitat golejadora, amb jugadores com Ana Isabel Martínez o Arrojería.

El BMG arriba al partit en plena evolució i maduració del seu joc col·lectiu i amb una Judith Vizuete desequilibrant, que encapçala la llista de golejadores de la lliga i va ser reconeguda com a jugadora més valuosa de la jornada 3.

 

Necessitem el teu suport al Palau. No hi faltis!

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner Inferior