fbpx

FRAIKIN BM GRANOLLERS vs. LIBERBANK CUENCA | DISSABTE, 11:00H

El Fraikin rep dissabte al Palau al Liberbank Cuenca amb l'objectiu de tornar a trobar-se amb la victòria. Després de perdre a Valladolid el passat cap de setmana, l'equip vol guanyar per intentar atrapar els equips de la part alta de la classificació. El Cuenca ocupa la quarta plaça de la Lliga Asobal i ve de perdre a casa contra l'Ademar per només un gol i contra el Sinfin. Els homes de Lidio Jiménez han guanyat 8 partits i han perdut 3 i les seves opcions per jugar la Copa Asobal passen per guanyar demà al Palau. Amb les baixes de Dutra i Baronetto, els seus jugadors més importants són Natan Suárez, Thiago Ponciano i Sergio López. L'últim partit en el que es van enfrentar aquests dos equipos, el partit va acabar amb un ajustat 26-25 per l'equip de Cuenca.

El Fraikin, és setè, i no podrà comptar amb Pol Valera, lesionat per culpa d'un trencament fibrilar a la cama esquerra. Al seu lloc entra a la convocatòria en Jan Gurri. A l'altre banda de la moneda es troba l'Adrià Figueras, que està en un gran estat de forma i és actualment el màxim golejador de la Lliga Asobal amb 86 gols.

En motiu de l'horari d'aquest cap de setmana, Cacaolat i BMG convidaràn a les 200 primeres persones amb un esmorzar gratuït amb Cacaolat Noir i galetes. L'esmorzar es farà el dissabte a les 10:15h abans del partit entre el Fraikin BM Granollers i el Liberbank Cuenca. No hi pots faltar!

La próxima jornada, el primer equip rebrà a casa al Quabit BM Guadalajara (dimecres 4, 20:00h).

 

Banner Inferior