fbpx

Partidàs de tot l'equip que aconsegueix una victòria espectacular a domicili i una diferència de tretze gols

El KH-7 BM Granollers s'ha vist les cares amb el DHC Sokol Poruba a l'anada dels vuitens de final de la Challenge Cup. Durant els primers minuts del partit l'equip local ha començat manant amb un ritme de joc ràpid i les idees clares tant en atac com en defensa. Amb un 7 a 4 al marcador, Robert Cuesta ha aguantat el temps mort i ha confiat en les seves jugadores. Les jugadores han respòs a base d'una millora general empatant el partit a set gols i obligant al conjunt local a demanar temps mort.

A partir de l'empat les granollerines han sapigut capgirar la situació i han manat fins al final de la primera part. Una recuperació de la Cecília amb el posterior encert de l'Ona Vila ha fet que el Granollers marxés al descans amb tres gols d'avantatge, minut 30 14-17.

El KH-7 ha sortit molt fort a la segona part. Una defensa oberta i l'encert al contra atac han sigut claus per guanyar una diferència important de sis gols al minut 35. La superioritat s'ha seguit veient a la pista i l'equip ha interpretat molt bé tots els aspectes del joc. La diferència anava augmentant fins a arribar al 17-27 al minut 47.

El partit ha seguit la mateixa tònica amb un Sokol Poruba que no ha sabut canviar cap aspecte tàctic per retallar les distàncies al marcador. E Granollers ha seguit fent la seva feina amb una excel·lent defensa i una Marta Mera espectacular deixant amb només 5 gols a l'equip local en tota la segona part.  S'ha arribat al final del partit amb una diferència de tretze gols que deixa de cara l'eliminatòria.

El partit de tornada es jugarà diumenge 9 de febrer a les 12:30h al Palau d'Esports de Granollers. T'hi esperem!

DHC Sokol Poruba [19]: Andryskova, Baumbachova (1), Desortova (2), Dybalova, Fararova, Konecná (2), rebs, Kucerova, Maiwaelderová (1), Mylkova (1), Perivkova, Polášková (8), Smetkova (2), Simakova i Zemanovicova (2).

KH-7 BM Granollers [32]: Wiggins (p), Gassama (5), Guarieiro (4), Vegué (6), Prelchi, González (7) y Capdevila, Mera (p), Vila (1), Imane, Torras (2), Sarandeva (4), Lepère (3) i Monteiro.

Parcials cada 5 minuts: 5-3, 7-5, 8-10, 9-11, 13-15, 14-17 (descans), 14-20, 16-23, 16-27, 17-29, 18-31, 19-32 (final).

Àrbitres: Edin Kulovic i Vedad Skaljic (Bosnia Herzegovina) van excloure a Mylkova, Polášková i Zemanovicova (2) per part del DHC Sokol Poruva i per part del KH-7 BM Granollers a Imane, Sarandeva i a l'Ana González.

Incidències: Partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Challenge Cup, disputat al Sareza Sportovni Hala davant d'uns 550 espectadores.

Banner Inferior