fbpx

Segona victòria consecutiva a domicili del KH-7 BM Granollers

El KH-7 BM Granollers està mostrant la seva millor versió aquestes últimes jornades. El dissabte passat el primer equip femení va guanyar al Rocasa Gran Canària i ahir ho va tornar a fer a la pista del Rincón Fertilidad Màlaga. Una ratxa que ve acompanyada de l'encert de cara a porteria de l'Ona Vegué, La Kaba Gassama i la Giulia Guarieiro, totes tres dins del top 10 de màximes golejadores de la Lliga Iberdrola DHF.

L'equip vallesà es va mostrar superior des de l'inici del partit. Un parcial inicial va deixar clares les intencions del conjunt de Robert Cueta arribant al descans amb una clara avantatge, 12-17 Minut 30.

A l'inici de la segona part, el Rincón Fertilidad va apretar a les vallesanes tant en atac com en defensa. Les intencions del Màlaga però es veien superades per un Granollers amb el cap fred i les idees molt clares. El partit es va anar igualant fins a arribar al minut 60 amb un igualat 27 a 27 que va desempatar l'Ona Vegué transformant un set metres amb el temps aturat. Una última acció molt ràpida treballada per tot l'equip que va acabar amb un set metres provocat per la Kaba Gassama.

D'aquesta manera, el KH-7 s'acomiada durant uns dies de la Lliga Iberdrola DHF amb 12 punts superant al Màlaga i al Rocasa. La pròxima cita de l'equip de Robert Cuesta és a la República Txeca. Les noies visiten la pista del DHC Sokol Poruba a l'anada de la tercera ronda de la Challenge Cup.

Rincón Fertilidad Málaga: Diva (p), Sole López (1), Medeiros, Pérez (3), García (2), Campigli (6) y Doiro (7), – set inicial – Martín (2), Isaura (2), Gómez, Castell, Espe López (4), Borges i Rojas.

KH-7 BM Granollers: Wiggins (p), Cissokho (4), Guarieiro (3), Vegue (12), Sarandeva (1), González (5), Capdevila (1) –, set inicial - ; Ben Chayhab, Vila, Torras, Lepere (1), Prelchi, Mera i Monteiro (1).

Àrbitres: José Manuel Iniesta, del colegi valencià, i Alberto García, del colegi andalús. Van excloure per l'equip local a la Sole López, Doiro, Campigli i Espe López (2) i per part del conjunt visitant a Sarandeva (2), Guarieiro i Torras.

Incidències: Partit correspontn a la dotzena jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola 2019/2020, celebrat al Pabellón José Luis Pérez Canca davant d'uns 350 espectadors.

 

Banner Inferior