fbpx

El KH-7 BM Granollers guanya per la mínima a Bielorússia i fa bo el resultat de l'anada per passar a la següent ronda de la Challenge Cup

No es pot començar millor el cap de setmana!

El sènior femení segueix fent història a nivell europeu després de superar amb solvència al BNTU Belaz Minsk. Les noies de Robert Cuesta han manat durant tot el partit i han controlat tots els aspectes del joc sense patir en cap moment.

Els primers compassos del match han sigut claus per agafar confiança i determinació (1-4, minut 5). L'encert inicial i la defensa forta han sigut la clau. Tot i l'encert inicial granollerí, les bielorusses s'han reenganxat amb un bon parcial (9-9, minut 15). La diferència de dos o tres gols s'ha mantingut fins al final de la primera part on s'ha arribat amb una breu superioritat 15-17.

L'equip ha reprès la segona part intensament amb la Mireia Torras i la Martina Capdevila com a directores d'orquestra. Les intervencions de Marta Mera, un cop més estal·lar a la porteria, han sigut el revulsiu que necessitava l'equip per frenar els millors minuts del BNTU Belaz (26-29, minut 50).

Els últims minuts del partit han sigut més igualats i fins i tot el BNTU hauria pogut empatar el partit però una última parada de la Marta ha pintat la victòria de blanc i blau. Ara el sènior femení espera el rival per a la següent ronda. 

BNTU Belaz Minsk Reg. [32]: Sotnikova, Kanaval (8), Snezhka, Kudriavtceva (2), Artsiukhovich (12), Rudkouskaya (3), Yankouskaya, Salei, Sukhamirava (2), Vakulich (3), Burduk i Hratskevich.

KH-7 BM Granollers [33]: Wiggins, Vegué, Guarieiro, Torras, Gassama, Sarandeva y Monteiro, Lepere, Ben Chayhab, Vila, Prelchi, Romero, Capdevila i Mera (1).

Parcials cada 5 minuts: 1-4, 5-6, 9-9, 9-10, 12-13 i 15-17; 20-21, 22-24, 24-27, 26-29, 29-31 i 32-33.

Àrbitres: Justas Ivanauskas i Edvinas Jencevicius (Lituània) van excloure a Gassama, Sarandeva (2), Guarieiro i Vegué per part del KH7 BM Granollers i a Sukhamirava, Hutava, Artsiukhovich, Kudriavtceva i Kanaval (2) per part del BNTU BelAZ Minsk Reg.

Incidències: Partit corresponent a la tornada de la tercera ronda de la Challenge Cup, disputat al Sports Palace de Misnk davant d'uns 375 espectadors.

Banner Inferior