El Guardés es proclama campió i el BMG acaba la lliga 10è amb 18 punts, la millor posició aconseguida fins ara a la Divisió d'Honor Femenina

El projecte del BMG femení es consolida a la Divisió d'Honor i, després d'acabar 12è a les 2 anteriors temporades, enguany puja fins a la 10a plaça. Però a la millora en la classificació també cal afegir l'enfortiment del joc i de l'equip, cosa que s'ha pogut comprovar a l'últim partit de lliga. El BMG arribava amb la intenció de competir a un pavelló A Sangriña desbordat per l'afició local, que esperava sumar el punt que els faltava per a guanyar el primer títol de lliga. I així ho ha fet, especialment durant una 1a part, que ha dominat gairebé fins al final.

El BMG ha manat al marcador amb diferències d'1 i 2 gols fins al minut 20 (9:11), gràcies a l'encert de Buforn i Gassama en atac, ben dirigides pel dinamisme de Torras com a central. Tanmateix, un temps mort de Prades ha reajustat la defensa de les locals, que han generat molts dubtes en l'atac de les vallesanes, cosa que ha capgirat el marcador just abans del descans (15:13).

A la represa, el Guardés ha sortit amb la clara intenció de no concedir més oportunitats al BMG. Amb una defensa molt intensa i una porteria molt encertada han impedit marcar a les vallesanes fins al minut 43 i han aprofitat les transicions ràpides per escapar-se en el marcador (21:13). El temperament de Vizuete i Buforn han permès eixugar una mica la diferència, però l'embranzida de les gallegues per aconseguir el títol les ha situat 9 gols per sobre (25:16, min 52). El debut de la central juvenil Maria Murillo al BMG ha donat aire a les vallesanes però, aleshores, A Sangriña ja ha vist el seu primer títol de lliga a tocar i ha empès l'equip a la celebració final.

 

Mecalia Atlético Guardés [28]: Sempere (6), Doiro (4), Mendoza (3), Hernández (1), Álvarez (3), Kurchankova (2), Haridian (4), Carrera (1), Espiñeira (2), Urban (1), Lorenzo (1), Carratu.

KH-7 BM Granollers [20]: Rosalez, Prat, Gassama (4), González, Pérez Buforn (7), Murillo (2), Sarandeva (3), Vegué (1), Torras (2), Vizuete (3), Morales, Rojas, Anna Pi (1), Rubio.

 

Equip de comunicació

banner-gcup2018