fbpx

El Fraikin no troba la victòria a Gudme davant el Gog Håndbold! Encaixa la segona derrota a la fase de grups de la Copa EHF.

Si bé el Fraikin compta els partits amb victòria a la Lliga Asobal, no pot fer-ho de la mateixa manera a la fase de grups de la Copa EHF: diumenge passat va encaixar la derrota davant el THW Kiel al Palau, i avui davant el Gog Håndbold a Gudme, Dinamarca.

El Fraikin ha començat fort el partit, amb Rakocija i Oswaldo molt motivats, disposats a solventar la baixa d’Antonio García per molèsties. Amb això, el Fraikin s’ha imposat amb un 2:4 (m. 5) que ràpidament els locals s’han esforçat per eixugar empatant 9:9 amb tirs des dels 9 metres de Laerke i avançar-se amb un 12:10 a partir del primer quart tallant les pilotes que els vallesans volien fer arribar a Figueras. Els danesos han pogut posar el 15:20 aprofitant uns mals minuts del Fraikin, després de la lesió muscular a la cama de Borja Lancina. Els vallesans no han pogut respondre amb contundència a la situació desfavorable, marxant al descans amb un -4 (17:13).

A la represa, els danesos han pogut obrir fins el 19:13 amb un parell de bones accions. El Fraikin s’ha omplert de paciència per fer front a aquest -6 (m. 34) però el GOG, encara amb Laerke i Lindenchrone com a ambaixadors del seu gol, no han perdonat, posant-se a +7 (25:18) arribant a l’últim quart de partit.

Amb aquest forat al marcador, que el Fraikin no ha pogut superar, els de Rama encaixen la segona derrota a la Copa EHF amb un resultat de 34:26 i es manté últim a la classificació, juntament amb el KS Azoty Pulawy que tampoc ha guanyat cap partit. Lancina s'ha lesionat muscularment al matx, i encara no es disposa de diagnòstic; tot i això, li desitjem una ràpida i bona recuperació! La setmana vinent el primer equip masculí torna a tenir dues cites: la primera, a casa, davant el seu ‘perseguidor’ a la lliga, l’ABANCA Ademar León (dimecres, 19:30), i la segona, ni més ni menys que a Polònia, a Pulawy, per disputar el tercer partit de la fase de grups de la Copa EHF davant el KS Azoty Pulawy (dissabte, 15:00). 

Gog Håndbold [34]: Erevik, Rikhardsson (3), Lindenchrone (8), Larsen, Andersen (2), Pujol (2), Mikkelsen, Jörgensen (1), Laerke (6), Bergendahl (1), Eriksen (4), Gidsel, Jakobsen (7), Hansen, Møller, Clausen.

Fraikin BM Granollers [26]: Guàrdia, Lancina (2), Garcia, Ferrer, Valera (5), Figueras (5), Maestro (4), Martínez (1), Gassama (1), Saez, Rakocija (4), Popovic (2), Franco (2), Almeida, Márquez.

Banner Inferior