fbpx

Tot i guanyar el partit, el Fraikin no pot superar els 14 gols que el separen del Saint-Raphaël Var Handball i posa punt final a una molt bona #CopaEHF!

Amb l'objectiu de remuntar els 14 gols de desavantatge del partit d'anada (37:23) el Fraikin ha sortit a la pista molt endollat i l'afició amb ganes de gaudir del millor handbol al Palau.

El Saint-Raphaël ha començat el partit dominant-lo, malgrat que el Fraikin ha intentat sorprendre amb un doble pivot —jugant, per tant, sense porter en atac— i una defensa molt oberta fregant el 4-2 en alguns moments. Els rivals han aconseguit un avantatge de 3 gols (1:4). Davant d'aquesta empenta inicial, el BMG ha reaccionat entrant al partit empatant (5:5, m. 10( gràcies a les aturades de Bom Bom i el lideratge ofensiu de Figueras.

El Fraikin ha entrat al segon quart de partit amb un gol d'avantatge (8:7) i moltes ganes de refer l'error de l'anada. Per això, ha treballat de valent en defensa i s'ha concentrat per a trobar l'objectiu en atac, podent trobar un avantatge de 2 gols (11:9). Amb la batuta dels de Sarmiento i les aturades de Demaille, els de Joël Da Silva han empatat el partit, tancant el primer temps amb un sol gol d'avantatge pels locals: 16:15.

A la represa, el Fraikin ha recuperat la comoditat a la pista, avançant-se fins als 5 gols (23:18, m. 37), fent aixecar el Palau. Amb aquest avantatge i tota l'empenta necessària, han entrat a l'últim quart de partit.

Malgrat que remuntar 14 gols es veia ja com quelcom gairebé impossible, el Fraikin ha seguit donant-ho tot al Palau davant la seva afició, marxant de 9 gols al minut 50 (33:24) i mantenint la diferència favorable fins al final del partit amb un resultat de 40:30.

Fraikin BM Granollers [40]: Guàrdia, Cabanas (2), Porras (1), Bernatonis (4), Pérez, García, Ferrer, Figueras (6), Cañellas (6), Pujol, Resina (9), Gassama (3), Silva (2), Almeida, Márquez (4), Tarrafeta (3)

Saint-Raphaël Var Handball [30]: Krantz (3) Barachet, Abily (3), Sarmiento (4), Demaille, Gaspari, Popescu, Jurka (2), Caucheteux (5), Vigneron, Trottet (1), Krakowsky, Dipanda (2), Karalek (7), Hmam.

Banner Inferior