fbpx

El Fraikin és a la fase de grups de la Copa EHF per quarta temporada consecutiva! Els de Rama han viatjat Balatonfüred disposats a mantenir la renda del partit d’anada (+7), i a passar a la fase de grups. El Balatonfüredi no ho posaria fàcil, tot i que finalment no han aconseguit capgirar el rumb que els vallesans han donat al partit de tornada.

El partit ha començat favorable als locals, que sortien disposats a aconseguir una renda favorable per dominar el partit. La defensa del Fraikin no els ho posava fàcil, i juntament amb l’atac han aconseguit rebatre el parcial 2:0 dels primers minuts (2:2, m. 5). Els de Rama no aconseguien assegurar els atacs, en bona part a causa de Nandor Fazekas, que aturaria un tir rere l’altre sense descans. El rus Semenov liderava l’atac contrari, per aconseguir un +3 passat el primer quart de partit (8:5,m 16), amb potents llançaments des de gairebé 10 metres. La defensa intensa i agressiva dels hongaresos no aconseguia frenar la connexió de la primera línia dels vallesans amb Figueras, que s’esmunyia a la línia dels 6 metres per mantenir el ritme del partit, momentàniament desfavorable al BMG.

Les aturades de Bom Bom permetien als visitants posar-se a -1 gol a l’electrònic (9:8, m. 21), treballant fins al final l’atac posicional, aquest cop en superioritat. L’empat ha arribat a porteria buida, quan quedaven 9 minuts pel final del primer temps: Adrià Figueras ha tallat la pilota i ho ha aprofitat per situar-se en igualtat amb els d’Istvan Csoknyai. La defensa vallesana, cada cop més dura i profunda —Ferrer als 12 metres—, mantindria l’empat al marcador fins al minut 25, altra vegada gràcies a l’efectivitat de Figueras. Cabanas avançava el Fraikin al minut 25 (10:11), amb un Balatonfüredi ja fora del partit. Silva firmava l’avantatge de 2 gols respecte els oponents (11:13, m. 29) i Bóka ha acabat marcant un gol pel Balatonfüredi KSE, que els ha permès marxar al descans a només 1 gol dels d’Antonio Rama.

A la represa, arribaria la superioritat pels hongaresos (15:14, m. 35), tot i que el Fraikin aconseguiria tornar a empatar el partit gràcies a les aturades de Bom Bom sota pals: 15:15, minut 37. Tornava així el bon joc dels vallesans, liderats per un Marc Cañellas amb un joc impecable. Els hongaresos seguien empenyent el partit, amb tirs des dels nou metres, però la primera línia del BM Granollers respondria amb la contundència necessària per controlar l’eliminatòria, tot i que l’empat persistia al marcador 17:17 (m. 40). El següent avantatge dels de Rama el posaria Jorge Da Silva, tallant un contraatac local i aconseguint el +1 (17:18, m. 12). Malgrat tot, els de Csoknyai aconseguirien altra vegada l’empat, que duraria fins al tercer quart, quan Bernatonis posaria el 18:19 al marcador.

En un treball defensiu impecable dels visitants, el Granollers aconseguiria l’avantatge de 3 gols quan faltaven 10 minuts de partit (19:22, m. 40). Els de Rama mantindrien aquest avantatge, amb Reixach, Valera, Márquez, Pérez, Rakocija i Guàrdia a la pista fins al final del partit, que sentenciarien amb un 25:27. Amb aques resultat, els d’Antonio Rama entren a la llista dels 16 millors de la Copa EHF i fan un pas més cap a la Final 4! Aquest dijous es farà el sorteig de la fase de grups, que es disputarà al febrer!

Balatonfüredi KSE [25]: Fazekas, Gerdan, Németh, Bóka (2), Déber, Mathe (1), Varsandan (2), Ando, Karvatski, Hornyak (3), Szica (3), Topic (4), Debreczeni (1), Kasparek (1), Semenov (8), Kemeny.

Fraikin BM Granollers [27]: Guàrdia, Cabanas (3), Porras, Bernatonis (5), Pérez (1), Garcia (1), Ferrer (1), Valera (1), Figueras (6), Cañellas (3), Resina (2), Rakocija, Da Silva (5), Reixach (1), Almeida, Márquez.

Banner Inferior