fbpx

Els primers instants del partit van ser molt igualats. Tot l'equip va sortir amb bona dinàmica i el Granollers portava la iniciativa al marcador. Hi havia una petita superioritat tant en defensa com en atac i el Fraikin sempre tenia unes ocasions més clares (9-11, minut 20).

La tònica era bona i l'encert era general. El Fraikin, amb un Oswaldo molt encertat (8 gols), va trobar la fórmula durant la primera part per superar al Fertiberia. Pocs minuts abans del descans semblava que el Fraikin podria marxar amb una bona diferència però l'encert local va augmentar i es va arribar al descans amb un ajustat (14-16, minut 30).

La segona part no va ser bona. El Fraikin es va veure superat pel Fertiberia Puerto Sagunto en la majoria dels aspectes del joc. El poc encert en atac i la dinàmica local amb un Bruixola sota pals espectacular van esmicolar les opcions del Fraikin per puntuar a Sagunt (23-20, minut 50).

Als últims minuts del partit semblava que l'equip de Rama tenia opció de retallar distàncies però va ser una retallada de gols que no van poder frenar la inevitable derrota (28-25, minut 60).

La propera jornada, el Fraikin juga al Palau, on s'enfrontarà al Logroño el dia 10 a les 20h. El partit es podrà escoltar a Ràdio Granollers.

Banner Inferior