fbpx

En un partit inestable, el Fraikin aconsegueix salvar un dels punts en joc per seguir en la lluita per les places europees.

La tornada del Fraikin al Palau ha sigut irregular pels homes de Rama. Tot i començar amb molta força a la primera meitat, a la segona van començar els problemes, fins al punt que el Valladolid va superar la diferència que el separava amb el Fraikin per empatar.

Els 5 primers minuts del partit han sigut de desconcentració pel Fraikin, que no trobava porteria davant de Carlos Calle. Per contra, el Recoletas trobava amb facilitat a Abel Serdio, que durant tot el partit seria el dinamitzador dels val·lisoletans des del pivot. Partint d’un 1:3, el Fraikin ha col·locat el 3:3 recuperant el seu joc, ja dirigit per Tarrafeta. A mesura que ha anat avançant la primera meitat, el Fraikin ha treballat la defensa amb Ferrer i M. Garcia, tallant la connexió amb Serdio. Ha estat un revulsiu, que ha permès als de Rama agafar el primer avantatge del partit gràcies als encerts d’Àlex Márquez, important en l'aspecte golejador en la jornada d’ahir, i les aturades d’Almeida. Amb això, han pogut tancar la primera part amb un bon 14:17.

Després de la lliçó magistral de la primera part, el Fraikin ha pogut mantenir el bon joc fins al minut 42 de la segona, quan el Valladolid aconseguia empatar per 21:21. En aquest punt, els visitants s’han fet amb les regnes del matx, avançant-se fins i tot de 2 gols (24:26, m. 52) després d’una exclusió vallesana. Guàrdia ha estat la última carta —i molt encertada— de Rama. Amb un 26:28 desfavorable al BMG ha pogut tallar diverses pilotes, juntament amb les aturades de Guàrdia sota pals, salvant fins i tot l’últim llançament del partit, i finalment han pogut tancar la jornada amb un empat 28:28.

Amb aquest resultat, el Fraikin suma 33 punts i puja fins la quarta posició després de les derrotes d'ABANCA Ademar León davant el FC Barcelona i de Liberbank Cuenca davant del Condes de Albarei Teucro. Queden encara 8 punts en joc i 4 jornades trepidants per poder gaudint del millor handbol!


Fraikin BM Granollers [28]: Guàrdia (50%), M. Garcia, Ferrer, Valera (2), Figueras (3), Oswaldo (1), Martínez (3), Gassama (2), Saez (2), Rakocija, Tarrafeta (2), Popovic, Franco (2), Almeida (22%), Márquez (7), A. Garcia (4).

Recoletas Atlético Valladolid [28]: Camino (3), López (1), González (1). Turrado, D. Pérez (2), Fernández (4), Rio (2), Calle (35%), C. Pérez (23%), Serdio (7), A. Martínez, M. Martínez, R. Pérez, Serrano, Garcia (2), Rodríguez (4).

 

Banner Inferior