fbpx

El Fraikin es queda sense premi a l’últim partit de l’any. Els vallesans, un cop aconseguit el quart lloc a la taula i la classificació a la Copa Asobal, no han pogut superar els vascos a la semifinal d’aquesta competició.

L’últim partit de l’any pel Fraikin no ha acabat bé. Els vallesans, especialment afectats físicament després de l’alt ritme imposat per l’Asobal i la Copa EHF, no han pogut fer front als de Cuétara. El partit ha començat desfavorable al Fraikin, que va veure com el Bidasoa s’avançava al 4:1 a causa del desajust defensiu del BMG.

Després d’un temps mort de Rama, el BMG va poder refer-se, amb Tarrafeta i Lancina al centre, i amb un parcial 0:4 va aconseguir empatar el partit 5:5. Les aturades de Guàrdia també van aportar un plus al conjunt, que va mantenir el matx empatat fins al 25. En aquest punt del partit, els vallesans es van avançar fins al 10:13, amb els encerts de Figueras, tot i que van marxar al descans amb un 14:15.

A la represa, el Fraikin va tornar a posar el 15:18, encara impulsats per la recuperació de pilotes i els encerts dels extrems Gassama i Sáez. Les inferioritats numèriques, causades per les expulsions, van afectar especialment els vallesans, que van veure com els rivals tornaven a empatar el matx (19:19) i s’avançaven al 45, amb un parcial 3:0, tallant la connexió amb Figueras i enfortint el bloc defensiu.

El parcial negatiu es va allargar encara més, fins al 25:19 ja que, en 10 minuts, el BMG no va aconseguir marcar cap gol, tot i l’impuls d’Antonio García a la pista. Amb això, els vallesans no van poder fer res per rebatre la situació amb un 30:25. Avui se celebra la final entre el Bidasoa Irún i el FC Barcelona, el guanyador de la segona semifinal davant l’Ademar León.

Després d’aquesta derrota, el Fraikin encara entrenarà tres dies més. Després, els jugadors de Rama marxen al descans de nadal, motivat pel Mundial d’Alemanya i Dinamarca. Els jugadors inclosos en les llistes dels possibles convocats són: Figueras, Tarrafeta, Popovic (Sèrbia) i Almeida (Brasil). Tornaran a la càrrega el 7 de gener! Que descanseu!

Fotografia: Jordi Vilas

Bidasoa Irún [30]: Rangel Luan (1), Cavero (6), Crowley (1), Serrano (2), Barthe (2), De la Salud (4), Azkue (4), Zabala (3), Aldaba (1), E. Salinas (3), Renaud (3).

Fraikin BM Granollers [25]: Guàrdia, Lancina (2), M. García, Martínez (1), Sáez (1), Tarrafeta (3), Márquez (2), Ferrer, Valera, Figueras (8), Gassama (6), Rakocija (1), Popovic, Franco (1), A. García.

banner-festesoci2018-CAT