El Fraikin BM Granollers ens ha mostrat la seva millor versió però no ha pogut frenar el ritme dels ‘gladiadores azules’ del Recoletas Atlético Valladolid en un partit caracteritzat per les exclusions

A l’inici del partit la precipitació s’ha apoderat del joc i ha posat per davant el Recoletas Atlético Valladolid, que enllaçava un empat i una derrota les dues primeres jornades de lliga. La resposta dels vallesans, proporcionada pel joc amb el pivot ha estat imminent: Adrià Figueras, fent honor als dos premis MGL Administració de Finques que ha rebut abans del partit, ha anotat els dos primers gols al compte dels d’Antonio Rama.

El partit, però, se’ls ha tornat a escapar a causa d’una destacable defensa dels val·lisoletans, que als deu primers minuts de partit han aconseguit un avantatge de quatre gols (4:8). Els jugadors del Fraikin BM Granollers han fet tot el possible per reduir la diferència però l’encert de cara a porteria dels rivals els ha permès mantenir la distància dels quatre gols fins al minut 20.

Els últims minuts de la primera part han estat protagonitzats per dues exclusions del Valladolid, que l’equip local no ha pogut aprofitar. Així doncs, han tancat el primer temps amb una inferioritat de cinc gols (12:17).

A l’inici de la segona part, l’empenta vallesana, amb Bernatonis, Silva i Tarrafeta en pista, ha garantit que el Fraikin se situés a només tres gols de distància del marcador rival. Tot i les accions sota pals de Marc Guàrdia i les bones accions en el sistema d’atac protagonitzades moltes d’elles pel jove Ian Tarrafeta, els de Nacho González han estat implacables davant de porteria i mantenien la renta a quatre gols (21:25) al tercer quart de partit.

Tot i així, els jugadors del Fraikin BM Granollers han fet gala d’un joc impecable tant en atac com en defensa, amb Àlvaro Cabanas fent una mixta defensiva a Adrián Fernández, i amb el suport dels aficionats, que els ha servit per situar-se a dos gols per sota (25:27, m. 21).  A la recta final del partit, el Recoletas Atlético Valladolid ha pres el relleu pel que fa al joc impecable i ha sentenciat el marcador amb un 28:33 a favor seu.

En la quarta jornada, que es disputarà la setmana vinent, el Fraikin visitarà el Condes de Albarei Teucro a la seva pista (dissabte 30, 17:00h) per intentar posar fi a la ratxa de derrotes amb què ha iniciat la primera volta de la lliga, a excepció del primer partit contra el BM Logroño La Rioja a casa.

Fraikin BM Granollers [28]: Guàrdia, Cabanas (2), Porras (1), Bernatonis (5), Perez (2), Bela, Garcia, Ferrer, Figueras (6), Cañellas (1), Resina (2), Silva (6), Reixach, Almeida, Márquez, Tarrafeta (3).

Recoletas Atlético Valladolid [33]: Díaz, D. Camino (1), López (3), González (1), Garza, Turrado, Fernández (5), Hernandez (2), Rio (9), C. Pérez, Serdio (5), G. Pérez, Matias (1), Serrano (2), M. Camino, Rodríguez (4). 

banner-festesoci2018-CAT