fbpx

El KH-7 es reforça per la temporada vinent amb tres perfils de jugadora molt diferents

El BM Granollers ha fitxat tres jugadores que formaran part de la plantilla del primer equip femení, el KH-7 BM Granollers, la temporada vinent. Es tracta de tres jugadores amb perfils diferents: Gabriela Romero, procedent de la Lliga Guerreras Iberdrola, Marta Mera, una jove portera formada al BMG, i Jessie Lepère, procedent de la segona lliga francesa. 

Gabriela Romero: potència brasilera

La primera línia Gabriela Romero (1996), de la Prefeitura de Guarulhos (Brasil), té tres temporades d'experiència a la Lliga Guerreras Iberdrola, les dues primeres al Mecalia Atlético Guardés, i l'última a l'Helvetia Alcobendas. 

La jugadora dretana, que durant vuit anys va compartir vestidor amb Giulia Guarieiro a Pinheiros (Brasil), ha sigut internacional juvenil i júnior amb el combinat estatal del seu país d'orígen. Aquesta temporada ha marcat 47 gols i ha jugat en tots els partits de lliga. 

 

Marta Mera: joventut vallesana

Després de ser una temporada a l'Handbol Sant Quirze, militant a Divisió d'Honor Plata i a les fases d'ascens a Divisió d'Honor, la portera formada al BM Granollers, Marta Mera (2000), torna al club. 

Mera va començar a jugar a handbol a Les Franqueses (2007-2014) i va arribar a les categories inferiors del BMG el 2015, fins a debutar amb el KH-7 el 2018. Amb només 18 anys, Mera ja ha debutat amb la Selecció Catalana Absoluta.  Sumarà esforços amb una altra portera, també amb molta projecció, com és Nicole Wiggins (2001). 


Jessie Lepère: tir exterior i experiència

La francesa Jessie Lepère serà, aquesta temporada, una de les jugadores més experimentades del KH-7: tot i que només té 23 anys, compta amb l'experiència d'haver jugat a la segona lliga francesa amb l'HBC Celles, i a la Challenge Cup, la temporada 2014/2015. 

 

Per altra banda, Judith Vizuete no seguirà la temporada vinent al primer equip femení del BM Granollers. El Club BM Granollers vol agrair a la jugadora el seu compromís mentre ha representat la samarreta blanca i blava i li desitja sort i una llarga trajectòria esportiva i personal!

Banner Inferior