fbpx

L’extrem dret Ona Muñoz arriba cedida de l’equip de Divisió d’Honor Plata Femenina del Club Joventut Handbol Mataró i formarà part del primer equip femení del BMG fins a final de temporada

Fotografia: Jordi Vilas. La jugadora esquerrana Ona Muñoz, de Mataró, s’incorpora la setmana vinent, i fins a final de temporada, al KH-7 BM Granollers. La seva arribada cobrirà les dues baixes a l’extrem dret que ha patit el primer equip femení aquesta temporada: la de Cecília Monteiro, que ha estat operada dels lligaments creuats, i la de Judit Ballesteros, amb molèsties a l’espatlla esquerra. 

Ona Muñoz, de 23 anys, ja té experiència a Divisió d’Honor, ja que entre 2013 i 2017 va defensar els colors de l’Handbol Esportiu Castelldefels. Durant la seva etapa de formació, l’esquerrana va obtenir dues beques per estudiar primer a l’INS Joaquim Blume i al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, mentre es formava amb el Club Handbol Mataró, amb el BM La Roca, i amb l’Handbol Esportiu Castelldefels posteriorment. Durant les dues últimes temporades, ha defensat la samarreta del Mataró, procedent de Castelldefels, per formar part de les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata i jugar-hi durant dues temporades.

Pel que fa a la selecció catalana absoluta, l’Ona n’és actualment integrant. Durant les categories inferiors, ha format part de la Selecció Espanyola Juvenil en l’Europeu a República Txeca (2011) i ha obtingut dos ors i un bronze amb la Selecció Catalana, amb la que va ser convocada pels Campionats Autonòmics en les sis temporades des d’infantil a juvenil.

El BM Granollers vol agrair al Club Handbol Mataró totes les facilitats en la cessió de la jove jugadora i desitja molta sort a l’Ona amb el conjunt vallesà!

Banner Inferior