fbpx

La lateral dret de 19 anys torna al BM Granollers després de ser una temporada jugant a DHF amb l'Elx Mustang.

L'Aina Fernández (1999), de Sant Vicenç dels Horts, torna al BM Granollers en el seu segon any en la categoria sènior. Es reincorpora a la plantilla del primer equip femení després d'haver estat un any a l'Elx Mustang, etapa en la qual s'ha consolidat a la Liga Guerreras Iberdrola després d'haver superar una lesió de llarga durada que l'ha mantingut apartada de la pista durant la major part de la temporada 2017/2018. En categories inferiors, la jugadora ha jugat a l' Handbol Sant Quirze i el BM La Roca, i va acabar la seva etapa formativa com a juvenil al BM Granollers, on va poder debutar amb el KH-7 BM Granollers, entrenat per José Luís Villanueva la temporada 2016-2017.

En categories inferiors, la jugadora vicentina ha jugat diverses vegades amb el combinat català, amb el qual ha aconseguit un or i dues plates en els campionats de seleccions estatals en categoria cadet i juvenil, i ha viatjat diverses vegades amb la selecció estatal.

La seva és una de les últimes incorporacions a la plantilla del Robert Cuesta, que s'està acabant de definir. Fernández és l'única especialista esquerrana al lateral dret, però compartirà posició amb les primeres línies Sarandeva, Guarieiro, Vizuete i Torras.

Banner Inferior