fbpx

Torras i González són les dues últimes renovacions de la plantilla de Robert Cuesta, que aquest estiu ha optat per mantenir bona part de l'alineació de la temporada anterior, en clara línia ascendent a partir de la segona volta de la lliga

Els bons resultats de la segona volta de la lliga ho han posat fàcil al cos tècnic del KH-7 BM Granollers: el que cal fer de cara a la temporada 2018/2019 és renovar les jugadores, joves però ja amb certa experiència a DHF. Per aquest motiu, les renovacions de Mireia Torras i Míriam González ja poden sumar-se a la de De la Torre, Sarandeva, Vizuete, Gassama, Prelchi, Vázquez, Vegué i Ballesteros, i a les incorporacions de Giulia Guarieiro i Nicole Wiggins.

Mireia Torras sumarà la seva quarta temporada al centre de decisió del joc vallesà. La jugadora sabadellenca, del 1996, es va incorporar al KH-7 la temporada 2015/2016 provinent de l'OAR Gràcia. Des de llavors, ja s'ha convertit en imprescindible de la plantilla del primer equip femení i cada vegada va agafant més pes al joc: la temporada passada va marcar 27 gols, mentre que aquesta n'ha marcat 47.

I si parlem de jugadores imprescindibles al primer equip femení, un dels noms a destacar és el de Míriam González. La jugadora de Granollers és de les més experimentades de l'equip, amb 24 anys, ha participat en la història viva del club: va incorporar-se la temporada 2013/2014 provinent del BM La Roca per col·laborar en l'ascens a Divisió d'Honor del KH-7 BM Granollers. Des de llavors, ha estat una jugadora habitual a l'extrem esquerre, acumulant ja 4 anys d'experiència a la màxima categoria femenina.

Amb aquestes dues renovacions, el KH-7 BM Granollers queda gairebé complet... Però el mes de juny encara deixarà algunes sorpreses!

Banner Inferior