fbpx

El KH-7 segueix reforçant la seva plantilla amb jugadores joves, que aquest any han debutat a DHF amb molt bons resultats. És el cas de l'Elene Vázquez i la Judit Ballesteros, que han renovat per jugar, almenys, una temporada més amb el BMG.

Després dels fitxatges de Nicole Wiggins i Giulia Guarieiro, i les renovacions d'Andrea de la Torre, Lora Sarandeva, Judith Vizuete, Kaba Gassama, Ona Vegué i Carmen Prelchi, el BMG ha decidit renovar dues jugadores joves però amb molt de potencial, com són Elene Vázquez i Judit Ballesteros.

La jugadora de Granollers, Judit Ballesteros (1999) ha debutat aquest any al KH-7 BM Granollers, en el seu primer any de la categoria sènior. Va incorporar-se al BM Granollers a cadet, i amb molt bons resultats, perquè a juvenil aconseguiria el Campionat de Catalunya Juvenil. Aquesta jugadora esquerrana, formada al club veí de l'AEH Les Franqueses ha demostrat solidesa i encert des de l'extrem dret, marcant 44 gols en el debut d'enguany i sumant molts minuts.

L'Elene Vázquez (1999) jugarà la seva segona temporada al BMG. Va arribar la temporada passada procedent del BM Bera Bera, on es va formar des de l'escola esportiva. Inicialment la jugadora va formar part del projecte del sènior femení atlètic, però ràpidament va entrar en els plans de Robert Cuesta per al lateral esquerre del primer equip. Amb 30 gols anotats en el seu debut a DHF, és una jugadora amb una clara trajectòria ascendent, després d'haver entrat a les convocatòries de les guerreras júnior d'Imanol Álvarez juntament amb Carmen Prelchi i Ona Vegué.

Ben aviat seguirem rebent notícies de la plantilla del KH-7! Quina plantilla s'està formant, amb jugadores joves però ja consolidades a la categoria!

Banner Inferior