fbpx

L’extrem esquerre Ona Vegué i la pivot Carmen Prelchi confirmen la seva renovació amb el KH-7 BM Granollers, el primer equip femení del club. Totes dues estan convocades amb l’equip júnior de les guerreras per jugar al Campionat del món a França.

El KH-7 segueix sumant renovacions a la seva plantilla per tal de mantenir la bona línia que ha demostrat enguany. Avui renova l’extrem esquerre Ona Vegué i la pivot Carmen Prelchi, dues jugadores especialment valorades per la seva aportació. Perquè, malgrat la seva joventut, s’han convertit tant en imprescindibles de la plantilla de Cuesta com de les guerreras júnior, després de ser-hi en els dos anys de la categoria i participar en diversos campionats del món i d’Europa.

Ona Vegué (1998) va debutar al BMG la temporada 2016/2017 i hi ha jugat durant dues temporades. Va arribar provinent del Sant Vicenç dels Horts, després de ser l’any 2015 la millor extrem esquerre del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials, per a jugar en aquesta posició juntament amb Míriam González. En la primera temporada a DHF, el primer any en categoria sènior, va destacar amb 17 gols, i aquesta temporada els ha doblat, amb 37 al seu compte particular.

En la seva primera temporada al club, Carmen Prelchi (1999) ha demostrat ser un pivot ràpid, que sap aprofitar els espais i que es complementa amb el joc sòlid i generador d’espais de Gassama. La seva regularitat i capacitat defensiva com a tercera l’han convertit en una jugadora destacada tot i haver viscut la primera temporada a la Guerreras Iberdrola, pertanyent del gallec Seis do Nadal. Aquesta temporada ha marcat 38 gols.

D’aquesta manera, el KH-7 compta ja amb Nicole Wiggins i De la Torre a la porteria, Vegué a l’extrem esquerre, Gassama i Prelchi al pivot i Sarandeva, Vizuete i Guilia Guarieiro des de la primera línia. Esperem afegir-hi noves sorpreses!

Banner Inferior