fbpx

Kaba Gassama, Judith Vizuete i Lora Sarandeva, pilars del KH-7, seguiran la temporada vinent al primer equip del BMG.

Robert Cuesta ho té clar: el seu objectiu és mantenir les jugadores d'aquesta temporada per tal de partir la temporada vinent amb rodatge. Vol seguir amb la mateixa línia de joc, que ja està consolidada i que tants èxits els ha donat a la segona volta de la Guerreras Iberdrola. Per aquest motiu, jugadores vitals com Vizuete, Gassama i Sarandeva continuaran defensant la samarreta blanca i blava.

Kaba Gassama (1997) és la segona renovació anunciada. La jugadora pivot fa 14 anys que llueix la samarreta del club, a més de la de les Guerreres en diverses convocatòries del combinat estatal 'B', i la seva aposta és seguir al club que l'ha vist créixer. Des de fa 4 temporades, el seu joc entre línies i la seva rocosa defensa, els seus punts forts, aporten solidesa al KH-7. Aquesta temporada suma 77 gols amb el conjunt de Robert Cuesta. Tot apunta que la saga Gassama-Bissokho es convertiran en jugadors imprescindibles de la casa, veient el pes que han agafat els germans en els primers equips.

Judith Vizuete (1995) també és una jugadora amb una llarga trajectòria al BMG, acumula tretze temporades des d'aleví. Des de llavors, ha aconseguit el primer Campionat d'Espanya Juvenil Femení del club (temporada 2012/2013), ha contribuït als dos ascensos consecutius del primer equip femení i ha jugat en les 4 temporades de DHF, essent golejadora top10 en diverses ocasions des de la primera línia de l'atac. La jugadora de Granollers, que també defensa el combinat estatal absolut d'handbol platja juntament amb Rojas i Torras, és la màxima golejadora de l'equip aquesta temporada amb 135 gols.

Lora Sarandeva (1997) és l'última renovació anunciada i un important reforç a la primera línia, especialment dirigint el joc des del central. La número 10, procedent de Bulgària, ha defensat la samarreta del BMG durant dues temporades i en clara línia ascendent. Mentre que la temporada anterior va sumar 36 gols, aquesta temporada n'ha marcat 69, contribuint així a la solidificació de l'equip a la lliga Guerreras Iberdrola.

Banner Inferior