fbpx

La jove jugadora Nicole Wiggins i l'experimentada Andrea de la Torre seran les encarregades de custodiar la porteria del KH-7 la temporada vinent

La portera encara juvenil Nicole Wiggins (2000, 1'77cm i 65 kg) és una promesa de l'handbol femení tal com ha demostrat en les seves dues primeres temporades a la Guerreras Iberdrola i a les convocatòries estatals: ha estat 14 vegades internacional i aquest estiu jugarà l'Scandivèric amb el combinat estatal. Arriba procedent del BM Base Villaverde, que malauradament baixa a DHP, per cobrir la baixa de Nicole Morales.

La incorporació de Wiggins se suma a la renovació d'Andrea de la Torre que, malgrat deixar el KH-7 fa dues temporades, en la seva reincorporació aquesta temporada ha estat més encertada que mai i fins i tot ha entrat a la convocatòria de les Guerreras de Carlos Viver pels Jocs del Mediterrani. De la Torre es va incorporar al projecte del KH-7 quan el primer equip jugava a Lliga Catalana, la temporada 2011/2012, va participar als 2 ascensos consecutius i ha tingut una part activa a la consolidació de l'equip a la Lliga Guerreras Iberdrola.

Banner Inferior