fbpx

Tilda Matthijs, Anna Rojas, Nicole Morales, Charlotte Svele Larsen, Cristina Calle i Fanny Monrós no seguiran la temporada vinent al primer equip femení del BM Granollers.

Després d'una temporada amb la millor classificació històrica del KH-7, la vuitena, demà s'acomiadaran de l'afició a l'últim partit de lliga davant el Mecália Atlético Guardés, un dels candidats al títol. Pel que fa a fitxatges i renovacions, l'equip de Robert Cuesta i Jessica Bonilla encara no ha anunciat cap novetat.

El Club BM Granollers vol agrair a les sis jugadores la seva actitud mentre han representat la samarreta blanca i blava i els desitja sort i una llarga trajectòria esportiva i personal! Fins aviat!

XSM 0380

 

Tilda Matthijs | La primera línia de Göteborg (Suècia) deixa el Club BM Granollers per a tornar a l'Önnered HK de la SHE Women. Ha fet una gran temporada al KH-7, situant-se al top10 de golejadores de la Liga Guerreras Iberdrola.

 

XSM 1732

 

Anna Rojas | L'extrem dret de Granollers s'acomiada després de 14 anys de compromís. Va començar a la categoria benjamí i ha format part de la plantilla del primer equip femení durant els 4 anys de DHF.

 

KH7 0082

 

Nicole Morales | La portera vallesana, provinent del BM La Roca, ha defensat durant dos anys la samarreta blanca i blava, i amb molt bons resultats. Continuarà la seva carrera esportiva en un altre equip de la Liga Guerreras Iberdrola.

 

WhatsApp Image 2018-05-23 at 09.06.49

 

Charlotte Svele Larsen | L'especialista defensiva noruega finalitza el seu compromís amb l'equip de Robert Cuesta després d'haver completat la plantilla durant dues temporades no consecutives.

 

 

XSM 2758 

Cristina Calle | La jove pivot mataronina ha tornat enguany al club, després del seu pas durant l'últim any de juvenil i els primers anys de sènior. Continuarà la seva carrera esportiva en les màximes categories catalanes.

 

XSM 1466 

Estefania Monrós | La lateral valenciana ha jugat durany una temporada al KH-7 BM Granollers, provinent de l'Oviedo BF.

 

 

 

Banner Inferior