fbpx

El jugador, procedent de l’Handbol Sant Quirze, té 25 anys i 2 temporades d’experiència a la Lliga Asobal. S’incorpora al Fraikin arran la recent lesió de l’extrem esquerre Edgar Pérez.

Víctor Sáez, de 25 anys (1992), 174cm i 74 kg s’incorpora a partir d’avui a la plantilla del primer equip masculí, el Fraikin BM Granollers. Arriba procedent de l’Handbol Sant Quirze per completar l’extrem esquerre. Sáez va començar la seva trajectòria esportiva a l’Handbol Club Manyanet, des d’on va fitxar per les categories inferiors del FC Barcelona, on va jugar 10 temporades fins al segon equip. Amb 22 anys va fer el salt a l’Asobal amb el BM Benidorm, on va jugar 2 temporades. La temporada passada va tornar a Catalunya per jugar a Primera Nacional amb l’Handbol Sant Quirze, on va marcar 142 gols.

La seva experiència esportiva també passa per la Selecció Catalana, amb la qual ha guanyat un campionat d’Espanya, i amb la Selecció Espanyola, durant les categories juvenil i júnior, en les quals va disputar dos mundials —amb dues plates com a resultat— i dos europeus —amb una plata i un or—.

Benvingut, Víctor!

Banner Inferior