L'internacional brasiler i Guàrdia signen per 2 temporades

Després d'una temporada a Noruega, on ha quedat subcampió de lliga amb l'OIF Arendal, César Bombom Almeida torna al BM Granollers, equip en què havia jugat la temporada 2015-2016, any de la recordada Final Four de la Copa EHF a Nantes. Bombom Almeida, que havia deixat un molt bon record en l'afició vallesana, té 28 anys i és internacional amb Brasil, amb qui ha jugat 3 Mundials i diversos Panamericans. Abans de la primera etapa al BMG, havia jugat a l'EC Pinheiros i 2 temporades al BM Guadalajara. 

Per la seva banda, Marc Guàrdia s'incorpora a la disciplina del Fraikin i ha signat un contracte per 2 anys. Guàrdia té 21 anys i s'ha format com a porter al planter del BM Granollers, on juga des que era aleví i hi ha guanyat 2 Campionats d'Espanya i 4 Campionats de Catalunya. Guàrdia ja ha disposat de minuts ocasionalment al Fraikin, però ha jugat les últimes temporades al filial masculí del club, en el qual ha esdevingut un dels artífex de l'ascens a Divisió d'Honor Plata que ha assolit l'equip enguany. Ha estat internacional amb la Selecció espanyola juvenil, amb la qual va quedar 4t al Mundial. [Perfil personal i esportiu]

Guàrdia substituirà Pol Sastre, que no continuarà al Fraikin la temporada vinent. Sastre havia debutat al Fraikin l'any 2013, després de formar-se a les categories inferiors del BM Granollers. Per això, el club li vol agrair molt sincerament tots aquests anys de dedicació al BM Granollers en què ha defensat i representat els nostres colors amb entusiasme i orgull. El BMG és casa teva. Moltes gràcies, Pol!

 

Equip de comunicació

banner-gcup2018