L'equip del Fraikin BMG celebrant la victòria. Imatge del partit  del passat cap de setmana vs TVIS Holstebro. Foto: X. Solanas

Els vallesans fan un partit per emmarcar a Rússia i es situen com a colíders juntament amb el TVIS Holstebro danès amb un empat a 3 punts.

L'equip de Carlos Viver i Antonio Rama es va fer ahir amb la victòria a la ciutat russa de Sant Petersburg després de derrotar el segon rival de la competició europea amb un contundent 22-27 (anada). Un partit lluitadíssim per part dels nostres on l'equip ha fet una brillant primera meitat; i, una segona que tot i haver patit una mica més, no ha deixat de portar la batuta d'un partit que ha estat per emmarcar.StPetersburg-Fraikin

El matx ha començat força igualat a l'enorme pavelló rus amb capacitat per a 7.000 persones de públic. Tot i que els assistents eren aproximadament uns 2.500, el soroll hi era per animar a un St. Petersburg HC que ha estrenat el marcador el minut 3 de joc anotant el primer avantatge del partit. Un joc que començava bastant pausat i que seria força igualat entre els dos equips fins a l'equador de la primera meitat. El primer empat es produïa durant el minut 10 (3-3), mentre que arribats al minut 15, la diferència era només d'un gol favorable als catalans (15-14). Superat aquest equador però, semblava que el Fraikin ja havia entrat en calor i els catalans ficaven la cinquena tot mostrant una molt bona defensa i una sòlida porteria. Al Fraikin no li faltava res, i, en qüestió de minuts s'anava per davant en l'electrònic amb autoritat (3-9) el minut 20 de joc. El minut 25, arribava però un detall important, Ferran Solé, anotava amb el seu canell meravellós el que seria el gol 3.000 pel Fraikin BMG en competició europea, tota una fita històrica aconseguida avui. I no era pas dels últims del primer temps, Adrià Pérez tenia ocasió de marxar de dos contraatacs i finalitzar les jugades amb gols que permetien al Fraikin enllestir la primera part amb un excel·lent resultat 6-14, màxima renda de +8 aconseguida fins llavors.

StPetersburg-Fraikin2

En la represa, el Fraikin sortia amb les mateixes armes i la solidesa que havia mostrat fins el moment, els russos però, sortien amb un aire diferent, amb un joc més ràpid i més encertats. Ambdós equips arribaven al minut 45 amb un 14-20 al lluminós. L'equip local, més entonat i amb un canvi a la porteria que posava les coses una mica més difícils pel Fraikin, semblava haver trobat els forats per penetrar a la defensa vallesana i fer els llançaments que acabaven en gol i aconseguia, doncs, acostar-se perillosament a l'electrònic (22-24 min.55). El Fraikin però, no va permetia més i seguidament, gols de Del Arco, Solé, Toledo i Resina eren bàsics per sentenciar l'encontre amb un espectacular 22-27. Un resultat per emmarcar que deixava constància de les ganes que té aquest equip de seguir lluitant en aquest somni europeu.

A dia d'avui, i disputat doncs el segon encontre de la fase de grups, l'equip vallesà es troba empatat a punts (3) amb el TVIS Holstebro danès, rival del Fraikin el passat diumenge al Palau. Aquests, en haver guanyat ahir al romanès de Constanza, suma els mateixos punts que els nostres. La nova cita europea per l'equip vallesà serà el proper dissabte 28 de febrer al Palau contra l'esmentat anteriorment l'H.C.M Constanza. No obstant això, abans el Fraikin haurà de resoldre el seu nou compromís de lliga planificat pel proper dimecres 25 a les 20:45 contra un dels grans, el Naturhouse La Rioja.

Felicitem a tota la plantilla i desitgem un bon viatge de tornada que portaran a terme durant aquest mateix matí! Una tornada amb dos punts molt importants que també vindran cap a Granollers!

Pots trobar més informació sobre resultats i altres informacions sobre l'EHF Cup al següent enllaç: http://bit.ly/1A9F9PF

Marc Garcia: "Avui hem tornat a recuperar aquell esperit que ens ha ficat dins la competició europea" Escolta

"Avui ens toca disfrutar d'aquesta victòria i dimecres anirem a la Rioja a pels 2 punts!" Escolta

FRAIKIN GRANOLLERS: Pejanovic i Sastre, porters; David Resina (5), Ferran Solé (5), Toledo (4), Juan Del Arco (3), Álvaro Ruiz (2), Blanxart (2), Grundsten (2), Adrià Pérez (2), Adrià Figueras (1), Marc Cañellas, Marc garcia i Valadão.