fbpx

Els dos partits d’inici de la Lliga Asobal i Loterías asseguren l’emoció: ambdós són contra rivals directes en la competició

Dimecres, 20:30 | Fraikin BM Granollers vs BM Logroño La Rioja

El renovat Fraikin BM Granollers serà l’encarregat de donar dimecres el tret de sortida a la 28a Lliga Asobal. El partit al Palau a les 20:30 contra el BM Logroño La Rioja serà el primer a disputar-se d’aquesta competició, que començarà a ple rendiment a partir d’aquest dissabte.

Després de 5 setmanes d’intens treball físic, 5 amistosos i 1 semifinal de la Supercopa de Catalunya davant l’UE Sarrià —amb resultat a favor del BM Granollers— els de Rama i Ginesta es senten preparats per encarar una lliga molt competitiva, marcada pel reforç dels equips. “Penso que els equips com Barça, León i Logroño seguiran sens dubte al capdavant de la lliga, mentre que el més disputat serà la part mitjana de la taula, on es veurà qui és el més regular”, apunta Antonio Rama.

Els tècnics granollerins destaquen la il·lusió i l’empenta com a puntals de l’ADN vallesà. Enguany encaren una temporada amb molts canvis pel que fa a la plantilla, atesa la incorporació de molts jugadors del planter i diversos fitxatges, però recalquen que les ganes de seguir endavant són el que els uneix. El seu objectiu és afrontar la lliga al màxim rendiment, obtenint els millors resultats per agafar confiança durant la primera volta.

Pel que fa al Logroño, es tracta d’un equip que s’ha renovat i s’ha compensat. “Serà un equip que donarà bon rendiment gràcies al seu potencial de rendiment”, explica Rama.

El Palau viurà dimecres a les 20:30 l’inici d’una lliga que comença amb molta energia. Podeu seguir el partit a través de Ràdio Granollers, a través de Movistar+, o bé a través del Twitter del BM Granollers (@bmgranollers).

Dissabte, 19:30 | KH-7 BM Granollers vs BM Canyamelar Valencia

El segon torn de partits al Palau d’aquesta setmana serà per al KH-7 BM Granollers. El primer matx de les vallesanes a la Divisió d’Honor Femenina és contra un rival directe i ja conegut: el BM Canyamelar València. Durant la pretemporada van disputar un partit amistós que va acabar amb un resultat favorable per a les vallesanes. “Es tracta d’una lliga molt competitiva, en la qual haurem d’estar en cada partit al 100%. Ha pujat el nivell respecte els últims anys i actualment està molt igualada” explica l’entrenador de l’equip, Robert Cuesta, en relació a la Lliga Loterías.

Cuesta i Jessica Bonilla, destaquen que cadascun dels partits serà un repte a batre per l’equip, que ha patit un reajustament en la seva plantilla. Encaren aquesta temporada amb un equip molt jove però amb molta trajectòria per recórrer. Pel que fa a l’equip rival, el BM Canyamelar València, és un equip que fa molts anys que es troba a la categoria i any rere any obté bons resultats. Destaca per ser un bloc: “hi ha jugadores que fa molts anys que hi juguen juntes, que ja coneixen el sistema i l’entrenador, i considero que això és un punt a favor”, explica Cuesta.

El KH-7 ho donarà tot a cada acció i atacarà els seus punts febles per poder vèncer-les. Podreu acompanyar les vallesanes en el seu debut en la lliga 2017-2018 el dissabte vinent, a les 20:30 al Palau, o bé seguir-lo en a través del Twitter del BM Granollers (@bmgranollers).

Banner Inferior